Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Su'esu'ega ole fua ole maketi ma fanua fa'aoga i lalo ole pisinisi feso'ota'i a Saina ile 2017

1. O le lalolagi so'o avanoa e tele, ma o le itulagi Asia ma le Pasefika o le maketi sili ona tele ia i latou

Ole maketi feso'ota'iga i le lalolagi e tele ma o le a fa'aauau pea ona tupu i le lumana'i.

E tusa ai ma fuainumera, o le maketi fesoʻotaʻiga i le lalolagi atoa o loʻo faʻaauau pea le tuputupu aʻe i tausaga talu ai nei.O le maketi o le lalolagi ua siitia mai le US $ 8.6 piliona i le 1980 i le US $ 56.9 piliona i le 2016, faatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o le 7.54%.

O le tekinolosi o le alamanuia feso'ota'iga e suia i aso ta'itasi.Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga mo fesoʻotaʻiga i totonu o le maketi 3C, o le faʻaitiitiga o masini eletise, faʻateleina o galuega faʻaeletoroni, ma le tulaga o le Initaneti o Mea, o le manaʻoga mo oloa e fetuutuunai i le tali atu ma maua ai le sili atu le faigofie ma sili atu. fesoʻotaʻiga i le lumanaʻi o le a faʻaauau pea le tuputupu aʻe, ua faʻatatauina o le aofaʻi o le tuputupu aʻe o le alamanuia fesoʻotaʻiga o le lalolagi o le a oʻo atu i le 5.3% mai le 2016 i le 2021.

O le itulagi o Asia ma le Pasefika o le maketi fesoʻotaʻi sili ona tele, ma o le manaʻoga e faʻamoemoe e faʻatupulaia ma le mausali i le lumanaʻi.

E tusa ai ma fuainumera, o le maketi fesoʻotaʻi i le itulagi o Asia ma le Pasefika e tusa ma le 56% o le maketi o le lalolagi i le 2016. I le lumanaʻi, e pei o Amerika i Matu ma Europa faʻafeiloaʻi fale gaosi oloa ma gaioiga gaosiga i le itulagi o Asia ma le Pasefika, faʻapea foʻi ma le faʻatupulaia. o tagata fa'akomepiuta, masini feavea'i ma fale ta'avale i le itulagi o Asia ma le Pasefika, o le a fa'aauau pea le fa'atupulaia pea o manaoga i le lumana'i.Ole tele ole maketi fesoʻotaʻiga i le itulagi o Asia ma le Pasefika o le a faʻateleina mai le 2016 i le 2021. O le saoasaoa o le a oʻo i le 6.3%.

I le itulagi o Asia ma le Pasefika, o Saina o le maketi sili ona tele fesoʻotaʻiga ma le malosi faʻamalosi malosi i le maketi fesoʻotaʻiga i le lalolagi.Mai faʻamaumauga, e sili atu nai lo le 1,000 kamupani Saina o loʻo gaosia oloa faʻafesoʻotaʻi.I le 2016, o le tele o maketi e tusa ma le 26.84% o le maketi o le lalolagi.Mai le 2016 i le 2021, o le a oʻo atu i le 5.7% le aofaʻi o le tuputupu aʻe o le gaosiga o fesoʻotaʻiga a Saina.

2. O fa'aoga pito i lalo ole fa'aoga feso'ota'iga e lautele ma o le a fa'aauau pea ona tupu i le lumana'i

Mai le va'aiga o le fa'aogaina o le alamanuia feso'ota'i, e lautele le fa'aogaina o fanua fa'aoga i lalo.O le pito i luga o le fesoʻotaʻiga o mea uʻamea e pei o kopa, mea palasitika, ma mea mata e pei o uaea coaxial.O le fanua i lalo e matua lautele lava.E tusa ai ma fuainumera, i le pito i lalo o le fesoʻotaʻiga, o vaega autu e lima o le faʻaaogaina o taavale, fesoʻotaʻiga, komepiuta ma peripheral., Alamanuia, militeri ma aerospace, faʻatasi faʻatasi mo 76.88%.

E tusa ai ma vaega o maketi, o le maketi o fesoʻotaʻiga faʻatekonolosi komepiuta ma tagata faʻatau o le a faʻatupulaia pea.

I le tasi itu, o le faʻaauauina pea o le faʻaleleia o faiga faʻaogaina, o le faʻalauiloaina o masini e lua-i-tasi ma komepiuta papalama o le a aumaia ai le atinaʻeina o le maketi komepiuta i le lalolagi.

I le isi itu, o mea fa'aeletoroni a le tagata lava ia ma fa'afiafiaga e pei o televise, mea fa'alavalava, fa'amafanafanaga ta'aloga fa'aeletonika ma mea fa'afale o le a fa'apena fo'i le fa'aauauina o le tuputupu a'e.I le lumanaʻi, o le agaʻi i luma o tekinolosi oloa, faʻaitiitiga, tuʻufaʻatasiga faʻatino, ma le faʻatauga o tagata faʻatau i le maketi faʻatau o le a faʻateleina ai le manaʻoga mo oloa faʻafesoʻotaʻi.E tusa ai ma tala faʻatatau, o le aofaʻi o le tuputupu aʻe i le isi 5 tausaga o le a tusa ma le 2.3%.

Ole maketi fa'afeso'ota'i masini feavea'i ma uaealesi ole a vave ona tupu.O feso'ota'iga o mea fa'aoga autu mo telefoni fe'avea'i ma masini uaealesi, fa'aoga e fa'afeso'ota'i ulu, fa'amau, keyboards ma isi masini.

I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le manaʻoga mo oloa telefoni feʻaveaʻi, faʻaleleia o fesoʻotaʻiga USB, faʻaititia o telefoni feʻaveaʻi, ma le atinaʻeina o le faʻaogaina o le uaea ma isi faiga tetele, fesoʻotaʻiga o le a faʻaleleia i le mamanu ma le aofaʻi, ma o le a faʻafeiloaʻi vave. tuputupu a'e.E tusa ai ma tala faʻatatau, o le aofaʻi o le tuputupu aʻe i le isi 5 tausaga o le a oʻo atu i le 9.5%.

Ole maketi feso'ota'iga feso'ota'iga feso'ota'iga o le a fa'atosina ai fo'i le fa'atupulaia vave.O le fa'aogaina o oloa fa'afeso'ota'i i feso'ota'iga feso'ota'iga o le nofoaga autu o fa'amaumauga ma fa'alava fa'alava fa'aogaina fofo o feso'ota'iga.

O lo'o fa'atatauina o le fa'atuputeleina o le fa'atupulaia o le maketi feso'ota'iga feso'ota'iga ma le maketi feso'ota'i nofoaga autu fa'amaumauga i le isi 5 tausaga o le a 8.6% ma le 11.2%, fa'asologa.

Ta'avale, alamanuia ma isi matā'upu o le a ausia fo'i le fa'atupulaia.E mafai foi ona faʻaogaina fesoʻotaʻiga i taʻavale, fale gaosi oloa, felauaiga, militeri / aerospace, meafaigaluega faʻafomaʻi, meafaifaʻaili ma isi fanua.

Faatasi ai ma i latou, i totonu o taavale afi, faatasi ai ma le siitia o le avetaavale tutoʻatasi, o le faateleina o le manaoga o tagata faatau mo taavale ma le faateleina o le lauiloa o le infotainment i totonu o taavale, o le a faateleina le manaoga mo fesootaiga tau taavale.O le fale gaosi oloa e aofia ai masini mamafa, masini robotic, ma mea e fua ai lima.A'o fa'atupula'ia le tulaga o masini i le lumana'i, o le a fa'aauau pea ona fa'aleleia le fa'atinoga o feso'ota'iga.

O le faʻaleleia atili o tulaga faʻafomaʻi ua faʻatupuina ai le manaʻoga mo meafaigaluega faʻafomaʻi ma fesoʻotaʻiga.I le taimi lava e tasi, o le atinaʻeina o masini faʻapitoa ma le faʻaleleia o faiga faʻasalalau lautele o le a faʻalauteleina ai foi le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga.


Taimi meli: Nov-01-2021