Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

So'oga ta'avale

O le gaosiga atoa o le gaosiga o le soʻotaga e fuafua ai le lelei o le fesoʻotaʻiga taʻavale.
O a mafuaʻaga mo le fuafuaina o le lelei o fesoʻotaʻiga taʻavale?Mo le tele o kamupani so'otaga ta'avale, o le fa'atinoga autu o le fa'atauga fa'atauga fa'atautaavale o lo'o taoto i le tauvaga maketi i tekinolosi gaosiga, fa'aauauina o le atina'eina o tekonolosi fa'agaioiga, fa'aleleia atili o le gaosiga o lo'o i ai nei, le maualuga o gafatia gaosiga o oloa, ma le fa'amautinoaina o le lelei o feso'ota'iga ta'avale.
I aso nei, o le gaosiga o gaioiga o loʻo aʻafia i fesoʻotaʻiga taʻavale e aofia ai le saʻo o le gaosiga o le gaosiga, faʻamatalaga faʻamatalaga faʻamatalaga malamalama ma le atinaʻeina o mechatronics ma tekinolosi mamanu, ma le ultra-maualalo o le vevela ma le maualalo o le eletise e fausia ai tekinolosi.
1. Fa'atekonolosi gaosiga sa'o: O le ki i lenei tekinolosi e mo tekinolosi e pei o le va itiiti, mafiafia manifinifi, ma isi, ina ia mautinoa o le tele o ultra-saʻo masini e oʻo atu i le tulaga sili ona lelei o le lalolagi.
2. Faʻapipiʻiina o faʻamatalaga faʻamatalaga faʻamatalaga malamalama ma le fuafuaga faʻainisinia eletise eletise e atiaʻe ai tekinolosi mamanu: e mafai ona faʻaogaina lenei ituaiga tekinolosi e faʻapipiʻi ai vaega photoelectric i luga o le fesoʻotaʻiga taavale leo, faʻaopoopo vaega photoelectric i le fesoʻotaʻiga taʻavale, ma mafai ai e le fesoʻotaʻiga taʻavale. e lua Galuega, ona aveese lea o le faiga masani o connectors taavale.
3. Ultra-maualalo vevela ma le maualalo voltage faʻaogaina tekinolosi: o le faʻaogaina o le faʻamaufaʻailogaina ma le faʻafefeteina o le vevela faaletino i le faagasologa atoa o le gaosiga o fesoʻotaʻiga taʻavale, ina ia mafai e le fesoʻotaʻiga taʻavale ona ausia le aʻafiaga moni o le maualuga o le vevela o le faʻaogaina o le faʻamau.O le a aʻafia i malosiaga i fafo e faʻamautinoa ai le mautu lelei o le fesoʻotaʻiga taʻavale.


Taimi meli: Tes-25-2021