Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

173852-1, 7141-1.7-21 fesoʻotaʻiga taʻavale

Fa'amatalaga Puupuu:


Fa'amatalaga Oloa

Folasaga o oloa

Faailoga o oloa

Parameter Fa'amatalaga:

Lanu: Pa'epa'e
Male/Fema: Fa'afafine
Mea: PA66

Ole maketi feso'ota'iga i le lalolagi e tele ma o le a fa'aauau pea ona tupu i le lumana'i.

E tusa ai ma fuainumera, o le maketi fesoʻotaʻiga i le lalolagi atoa o loʻo faʻaauau pea le tuputupu aʻe i tausaga talu ai nei.O le maketi o le lalolagi ua siitia mai le US $ 8.6 piliona i le 1980 i le US $ 56.9 piliona i le 2016, faatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o le 7.54%.

O le tekinolosi o le alamanuia feso'ota'iga e suia i aso ta'itasi.Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga mo fesoʻotaʻiga i totonu o le maketi 3C, o le faʻaitiitiga o masini eletise, faʻateleina o galuega faʻaeletoroni, ma le tulaga o le Initaneti o Mea, o le manaʻoga mo oloa e fetuutuunai i le tali atu ma maua ai le sili atu le faigofie ma sili atu. fesoʻotaʻiga i le lumanaʻi o le a faʻaauau pea le tuputupu aʻe, ua faʻatatauina o le aofaʻi o le tuputupu aʻe o le alamanuia fesoʻotaʻiga o le lalolagi o le a oʻo atu i le 5.3% mai le 2016 i le 2021.

O le itulagi o Asia ma le Pasefika o le maketi fesoʻotaʻi sili ona tele, ma o le manaʻoga e faʻamoemoe e faʻatupulaia ma le mausali i le lumanaʻi.

E tusa ai ma fuainumera, o le maketi fesoʻotaʻi i le itulagi o Asia ma le Pasefika e tusa ma le 56% o le maketi o le lalolagi i le 2016. I le lumanaʻi, e pei o Amerika i Matu ma Europa faʻafeiloaʻi fale gaosi oloa ma gaioiga gaosiga i le itulagi o Asia ma le Pasefika, faʻapea foʻi ma le faʻatupulaia. o tagata fa'akomepiuta, masini feavea'i ma fale ta'avale i le itulagi o Asia ma le Pasefika, o le a fa'aauau pea le fa'atupulaia pea o manaoga i le lumana'i.Ole tele ole maketi fesoʻotaʻiga i le itulagi o Asia ma le Pasefika o le a faʻateleina mai le 2016 i le 2021. O le saoasaoa o le a oʻo i le 6.3%.

I le itulagi o Asia ma le Pasefika, o Saina o le maketi sili ona tele fesoʻotaʻiga ma le malosi faʻamalosi malosi i le maketi fesoʻotaʻiga i le lalolagi.Mai faʻamaumauga, e sili atu nai lo le 1,000 kamupani Saina o loʻo gaosia oloa faʻafesoʻotaʻi.I le 2016, o le tele o maketi e tusa ma le 26.84% o le maketi o le lalolagi.Mai le 2016 i le 2021, o le a oʻo atu i le 5.7% le aofaʻi o le tuputupu aʻe o le gaosiga o fesoʻotaʻiga a Saina.


  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Faumea mo Saina Feso'ota'i, Feso'ota'i Ta'avale, E 48 a matou fa'alapotopotoga fa'apitonu'u i totonu o le atunu'u.E iai fo'i a matou felagolagoma'i mautu ma le tele o kamupani fefa'ataua'iga fa'avaomalo.Latou te faia oka ma matou ma auina atu oloa i isi atunuu.Matou te faʻamoemoe e galulue faʻatasi ma oe e atiaʻe se maketi tele.

    O lo tatou tuputupu aʻe e faʻalagolago i meafaigaluega sili, taleni faʻapitoa ma faʻaauau pea ona faʻamalosia malosiaga faʻatekonolosi mo le tau Falegaosi China Nylon Pipe Plastic Fuel Quick Connector mo Auto Fuel Hose, I le taimi nei, o loʻo tatou vaʻavaʻai i luma e sili atu le galulue faʻatasi ma tagata faʻatau i fafo e fuafuaina e faʻamanuiaga tutusa.Fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i matou mo nisi fa'amatalaga.

    Tau Falegaosi Saina Fuel Connector, Feso'ota'i palasitika, E sili atu i le 26 tausaga, Kamupani fa'apolofesa mai le lalolagi atoa e avea i matou ma a latou paaga tumau ma mautu.

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou